globe

Trikoskopi, Hår

Quote-box-hairHårvetenskap med en Dino-Lite TrichoScope

Företaget Hantesis säljer ett brett sortiment av hårvårdsprodukter till professionella frisörer i hela Europa. Förutom detta säljer Hantesis Dino-Lite TrichoScope. " TrichoScope möjliggör för hårspecialister, som säljer våra produkter, att känna igen problem med hår och hårbotten", förklarar Hantesis marknadschef Luca Dellaversana. "Våra hår specialister kan studera håret, hårstrån och hårbotten med TrichoScope och avgöra vad problemet är och hur det kan lösas. Enheten är mycket lätt att använda och med USB-anslutningen kan kunderna kan se resultatet på skärmen tillsammans med specialisten. Den förstorade bilden kan användas för att förklara för kunden hur våra produkter kan hjälpa till att lösa problemet. Användning av TrichoScope ger ett mervärde till våra produkter och stödjer våra hår specialister i deras arbete. "


Quote-box-hair2Hantesis hade arbetat med ett mikroskop för hår innan, men detta var ingen succé eftersom den var för dyr, förstoringen var låg och man var tvungen att läsa bruksanvisningen innan man kunde använda den. Dellaversana: "Därefter kom vi över TrichoScope av Dino-Lite. Enkelt att använda med inbyggd LED-belysning, och drivs via USB och är mycket prisvärd. Vi gjorde riktigt arbete av detta och jag uppskattar att omkring 1000 hår specialister arbetar med TrichoScope nu. Det visar att du tar ditt företag och dina kunder på allvar och erbjuder passande lösningar för de verkliga problemen. Så vi kommer att fortsätta att erbjuda Dino-Lite TrichoScope som en del i raden av tillbehör som vi levererar till våra kunder. Det finns en tydlig efterfrågan på detta. "

Rekommenderad/ Alternativa Produkter:

AD7013MZT

AD7013MZT-relatedDino-Lite AD7013MZT har en 5 megapixel bildsensor för kristallklara bilder, även vid högre förstoring. Den inbyggda polarisatorn minskar den bländande effekten på reflekterande material, såsom metaller, plaster, smycken, elektronik etc.

Läs mer...

MS33W Stativ

MS33WRund metallfot med flexibel arm och hållare för Dino-Lite. Med MS33W kan man variera höjden (ca 15 mm) och med en vridknapp i basen.

Läs mer...

MS23B

MS23BMS23B är en stationär applikation med klämma och flexibel fjädrande stålhållare, som kan spännas fast på ett skrivbord eller någon annan yta på upp till en tjocklek av 3 cm.

Läs mer...

AM4113ZT

AM4113ZT-relatedGenom att använda ett speciellt polarisationsfilter, blir AM4113ZT det rätta valet när man arbetar med högt bländande material, såsom plast och metaller.

Läs mer...

AM7013MZT

AM7013MZT-relatedDino-Lite AM7013MZT har en 5 megapixel bildsensor för kristallklara bilder, även vid högre förstoring. Den inbyggda justerbara polarisatorn minskar bländning och reflektion från blanka föremål.

Läs mer...

AM4013MZTL

AM4013MZTL-relatedGenom att använda ett speciellt polarisationsfilter, blir AM4013MZTL det rätta valet när man arbetar med högt bländande material, såsom plast och metaller. Denna modell har ett hölje i aluminiumlegering för bättre skydd och hållbarhet och det bästa utseendet och känsla.

Läs mer...

AM4113ZTL

AM4113ZTL-relatedGenom att använda ett speciellt polarisationsfilter, blir AM4113ZTL det rätta valet när man arbetar med högt bländande material, såsom plast och metaller.

Läs mer...

RK-06-AE Stativ

MS36BDino-Lite RK-06-AE-ställningen är en kraftig och stabil ställningsanordning som kan användas tillsammans med Dino-Lites digitala mikroskop. Den är tillverkad av rostfrittstål och lättviktsaluminium och möjliggör knivskarp finfokuseringsjustering och vertikal snabbkopplingsfunktion.

Läs mer...

AM4013MT

AM4013MT-relatedDino-Lite professionella modell med hölje i aluminiumlegering (med Microtouch). Aluminiumhöljet ger ökat skydd och hållbarhet och har det bästa utseendet och känsla. AM4013MT har en inbyggd diffusör.

Läs mer...