globe

Grundskoleutbildning

Quote-box-primary-edDino-Lite i grundskolan

Dino-Lite USB-mikroskop ger studenter omedelbar åtkomst till den lilla världen. Upp till 200 gånger förstoring ger en underbar inblick i detaljer som normalt håller sig gömda.

Anslut bara Dino-Lite Basic (AM2111) till datorn och du får kvicka resultat på skärmen. Du kan studera insekter, elektronik, trycksaker och så mycket mer. Dino- Lite Basic har en prisutveckling som gör den lämplig för att användas av enskilda elever i klassrummet. Dino-Lite Pro är den idealiska lösningen för att visa och diskutera mikroskopiska bilder i klassrummet. Använd Dino-Lite Pro (t.ex. AM4113T eller AM7013MT) med sin höga upplösning på en digital tavla eller på en skärm.

Denna Dino-Lite-modellen har en pekknapp för att ta bilder direkt. Med Dinocapture mjukvara kan man även göra mätningar på bilderna. För att få riktigt bra bilder med Dino-Lite, är användning av ett stativ att rekommendera. Det flexibla stativet (MS33W) kan vara placeras i alla riktningar. Det professionella stativet MS35B erbjuder ännu mer precision. Positioneringen för Dino-Lite kan fixeras och anpassas vertikalt.