globe

sample 1 sample 3 
sample 2 sample 4

Vill du testa ditt provmaterial?

Skicka in ditt provmaterial och vi skickar tillbaka till dig några mycket högt förstorade bilder framkallade av ett Dino-Lite digitalt mikroskop. Utan någon kostnad!

Tusentals användare runt om i världen använder sig av Dino-Lite dagligen för ett brett urval av kvalitetssäkringsuppgifter. Dino-Lite har vuxit till ett högt respekterat och tillförlitligt instrument för att granska alla typer av små föremål and material såsom metall, glas, plastmaterial, tyg, papper, vävnad, eller annat biologiskt material. Om du är osäker på vilken Dino-Lite-modell skulle vara bäst lämpad för dig, kan du skicka in ditt provmaterial och vi skickar tillbaka till dig några mycket högt förstorade Dino-Lite bilder inklusive råd om den lämpligaste modellen. Utan någon kostnad naturligtvis!

Please enter your First name!

Please enter your Last name!

Please select your gender!

Please enter your Company name, if not applicable write “N/A”

Please select your country!

Please enter your Telephone number

Please enter a valid Email Adress!

Please enter your full adress details or write No.

Invalid Input

*I de fall vi måste skicka tillbaka tungt eller skrymmande provmaterial, kommer vi att debitera de faktiska fraktkostnader. Vi kommer dock alltid att be om din bekräftelse innan leverans.
Om du inte vill ha bilder framkallade av provmaterialet som du skickade in till oss som används av kommersiella skäl bocka av denna ruta. Vi kommer inte att använda ditt företagsnamn eller produktnamn i någon form av kommunikation utan ditt tillstånd.
Invalid Input

För att återkalla samtycket för insamling och lagring av mina bolags-/personuppgifter ska detta formulär användas

Rekommenderad/ Alternativa Produkter:

AD7013MZT

AD7013MZT-relatedDino-Lite AD7013MZT har en 5 megapixel bildsensor för kristallklara bilder, även vid högre förstoring. Den inbyggda polarisatorn minskar den bländande effekten på reflekterande material, såsom metaller, plaster, smycken, elektronik etc.

Läs mer...

MS33W Stativ

MS33WRund metallfot med flexibel arm och hållare för Dino-Lite. Med MS33W kan man variera höjden (ca 15 mm) och med en vridknapp i basen.

Läs mer...

MS23B

MS23BMS23B är en stationär applikation med klämma och flexibel fjädrande stålhållare, som kan spännas fast på ett skrivbord eller någon annan yta på upp till en tjocklek av 3 cm.

Läs mer...

AM4113ZT

AM4113ZT-relatedGenom att använda ett speciellt polarisationsfilter, blir AM4113ZT det rätta valet när man arbetar med högt bländande material, såsom plast och metaller.

Läs mer...

AM7013MZT

AM7013MZT-relatedDino-Lite AM7013MZT har en 5 megapixel bildsensor för kristallklara bilder, även vid högre förstoring. Den inbyggda justerbara polarisatorn minskar bländning och reflektion från blanka föremål.

Läs mer...

AM4013MZTL

AM4013MZTL-relatedGenom att använda ett speciellt polarisationsfilter, blir AM4013MZTL det rätta valet när man arbetar med högt bländande material, såsom plast och metaller. Denna modell har ett hölje i aluminiumlegering för bättre skydd och hållbarhet och det bästa utseendet och känsla.

Läs mer...

AM4113ZTL

AM4113ZTL-relatedGenom att använda ett speciellt polarisationsfilter, blir AM4113ZTL det rätta valet när man arbetar med högt bländande material, såsom plast och metaller.

Läs mer...

RK-06-AE Stativ

MS36BDino-Lite RK-06-AE-ställningen är en kraftig och stabil ställningsanordning som kan användas tillsammans med Dino-Lites digitala mikroskop. Den är tillverkad av rostfrittstål och lättviktsaluminium och möjliggör knivskarp finfokuseringsjustering och vertikal snabbkopplingsfunktion.

Läs mer...

AM4013MT

AM4013MT-relatedDino-Lite professionella modell med hölje i aluminiumlegering (med Microtouch). Aluminiumhöljet ger ökat skydd och hållbarhet och har det bästa utseendet och känsla. AM4013MT har en inbyggd diffusör.

Läs mer...