globe

SDK Form

 

sdkDino-Lite erbjuder en uppsättning av programvaruutveckling (SDK) som gör det möjligt för företag att enkelt lägga till styrning av Dino-Lite digitala mikroskop (Inte kompatibel med Dino-Lite basmodeller). Dino-Lite SDK ger användarna möjlighet att enkelt integrera Dino-Lite produkter med egen utrustning och maskiner för att skapa en unik kombination av hårdvara och mjukvara.

SDK ger C + +, C # och Visual Basic-kod och OCX komponentfiler för anpassade program och fungerar med alla Windows-kompatibla enheter. Det ger programutvecklare fullständig kontroll över LED och Microtouch på Dino-Lite. Dessutom ger den enkla metoder för att extrahera färg, binär bild i realtid, bildjämförelse, fri bildrotation och många fler funktioner. SDK innehåller omfattande dokumentation i form av en PDF-filsom finns i installationspaketet. SDK är tillgängligt gratis för Dino-Lite partners och användare som vill skapa mervärde lösningar. Användning kräver ett undertecknat licensavtal. Vänligen fyll i formuläret nedan för att begära ett licensavtal. Efter att vi fått tillbaka det undertecknade licensavtalet tillbaka, får du länken för att hämta hem SDK inom 1-2 arbetsdagar.

Finns även:  SDK DinoConnect för Android  android logo , SDK iOS för Apple  apple logo , SDK för LabVIEW  labview 23x20
Vilken Dino-Lite -modell har jag?  
serial  

 

Notera: Fält med (*) -symbolen är obligatoriska. Serienumret och modellnumret finns på serviceetiketten fäst på USB-kabeln för Dino-Lite.
Please enter your First name!

Please enter your Last name!

Please select your gender!

Please enter your Company name, if not applicable write “N/A”

Please select your country!

Please enter your Telephone number

Please enter a valid Email Adress!

Please select the SDK version you are interested in

Please enter your Dino-Lite model!

Please enter your Dino-Lite serial number which can be found on the service tag attached to the USB cable.

Invalid Input

Please give some additional information!

Invalid Input

För att återkalla samtycket för insamling och lagring av mina bolags-/personuppgifter ska detta formulär användas

Rekommenderad/ Alternativa Produkter:

AD7013MZT

AD7013MZT-relatedDino-Lite AD7013MZT har en 5 megapixel bildsensor för kristallklara bilder, även vid högre förstoring. Den inbyggda polarisatorn minskar den bländande effekten på reflekterande material, såsom metaller, plaster, smycken, elektronik etc.

Läs mer...

MS33W Stativ

MS33WRund metallfot med flexibel arm och hållare för Dino-Lite. Med MS33W kan man variera höjden (ca 15 mm) och med en vridknapp i basen.

Läs mer...

MS23B

MS23BMS23B är en stationär applikation med klämma och flexibel fjädrande stålhållare, som kan spännas fast på ett skrivbord eller någon annan yta på upp till en tjocklek av 3 cm.

Läs mer...

AM4113ZT

AM4113ZT-relatedGenom att använda ett speciellt polarisationsfilter, blir AM4113ZT det rätta valet när man arbetar med högt bländande material, såsom plast och metaller.

Läs mer...

AM7013MZT

AM7013MZT-relatedDino-Lite AM7013MZT har en 5 megapixel bildsensor för kristallklara bilder, även vid högre förstoring. Den inbyggda justerbara polarisatorn minskar bländning och reflektion från blanka föremål.

Läs mer...

AM4013MZTL

AM4013MZTL-relatedGenom att använda ett speciellt polarisationsfilter, blir AM4013MZTL det rätta valet när man arbetar med högt bländande material, såsom plast och metaller. Denna modell har ett hölje i aluminiumlegering för bättre skydd och hållbarhet och det bästa utseendet och känsla.

Läs mer...

AM4113ZTL

AM4113ZTL-relatedGenom att använda ett speciellt polarisationsfilter, blir AM4113ZTL det rätta valet när man arbetar med högt bländande material, såsom plast och metaller.

Läs mer...

RK-06-AE Stativ

MS36BDino-Lite RK-06-AE-ställningen är en kraftig och stabil ställningsanordning som kan användas tillsammans med Dino-Lites digitala mikroskop. Den är tillverkad av rostfrittstål och lättviktsaluminium och möjliggör knivskarp finfokuseringsjustering och vertikal snabbkopplingsfunktion.

Läs mer...

AM4013MT

AM4013MT-relatedDino-Lite professionella modell med hölje i aluminiumlegering (med Microtouch). Aluminiumhöljet ger ökat skydd och hållbarhet och har det bästa utseendet och känsla. AM4013MT har en inbyggd diffusör.

Läs mer...