globe

DinoCapture (Windows)

Software SEEn professionell, pålitlig programvarumiljö är en förutsättning när man arbetar med datortillbehör som ett USB-mikroskop. Alla Dino-Lite USB-produkter är utrustade med en egenutvecklad programvarusvit. DinoCapture programvara utvecklas kontinuerligt, är gratis för Dino-Lite användare och har en automatisk uppdateringsfunktion. 

DinoCapture mjukvara är intuitiv, användarvänlig och kan användas utan knappt någon utbildning. Mjukvaran körs på datorer med Windows XP, Vista, 7, 8 eller 10 operativsystem. Kostnadsfri programvarusupport finns på nätet och via e-post.Huvudfunktioner för programvarascreenprint-dinocapture-2-0-education

»  Framkalla fotografier, videos eller videoklipp i intervall    
» Spara bilder i flera format    
» Avancerad bildbehandling    
» Mätningsalternativ såsom:
linje, radie, cirkel, 3 -punktcirkel, vinkel, etc.
   
» Mätningar på framkallade bilder eller på live-bilder    
» Kalibreringsalternativ    
» E-post integration    
» Lägga till anteckningar och markeringar på bilderna    
» Skype/MSN integration för online delning med
leverantörer, kunder eller kollegor i realtid
   
» Anslut flera Dino-Lite mikroskop    
» Styra belysningsalternativ från programvaran    
» IP-funktionalitet för fjärrvisning av mikroskopiska bilder    
» Igenkännande funktionalitet hos streckkod/QR-kod    
» GPS integration    
       


Språk

screenprint-cinocapture-2-0-2 DinoCapture 2.0 programvara är tillgänglig på många språk, till exempel: Engelska, tyska, franska, spanska, kinesiska, japanska, portugisiska, italienska, ryska, holländska, grekiska, ungerska, polska, rumänska, svenska, finska, danska, tjeckiska, kroatiska, norska och turkiska. Fler språk kommer att läggas till i framtiden.

download  Download DinoCapture Imaging Software (Windows)

Rekommenderad/ Alternativa Produkter:

AD7013MZT

AD7013MZT-relatedDino-Lite AD7013MZT har en 5 megapixel bildsensor för kristallklara bilder, även vid högre förstoring. Den inbyggda polarisatorn minskar den bländande effekten på reflekterande material, såsom metaller, plaster, smycken, elektronik etc.

Läs mer...

MS33W Stativ

MS33WRund metallfot med flexibel arm och hållare för Dino-Lite. Med MS33W kan man variera höjden (ca 15 mm) och med en vridknapp i basen.

Läs mer...

MS23B

MS23BMS23B är en stationär applikation med klämma och flexibel fjädrande stålhållare, som kan spännas fast på ett skrivbord eller någon annan yta på upp till en tjocklek av 3 cm.

Läs mer...

AM4113ZT

AM4113ZT-relatedGenom att använda ett speciellt polarisationsfilter, blir AM4113ZT det rätta valet när man arbetar med högt bländande material, såsom plast och metaller.

Läs mer...

AM7013MZT

AM7013MZT-relatedDino-Lite AM7013MZT har en 5 megapixel bildsensor för kristallklara bilder, även vid högre förstoring. Den inbyggda justerbara polarisatorn minskar bländning och reflektion från blanka föremål.

Läs mer...

AM4013MZTL

AM4013MZTL-relatedGenom att använda ett speciellt polarisationsfilter, blir AM4013MZTL det rätta valet när man arbetar med högt bländande material, såsom plast och metaller. Denna modell har ett hölje i aluminiumlegering för bättre skydd och hållbarhet och det bästa utseendet och känsla.

Läs mer...

AM4113ZTL

AM4113ZTL-relatedGenom att använda ett speciellt polarisationsfilter, blir AM4113ZTL det rätta valet när man arbetar med högt bländande material, såsom plast och metaller.

Läs mer...

RK-06-AE Stativ

MS36BDino-Lite RK-06-AE-ställningen är en kraftig och stabil ställningsanordning som kan användas tillsammans med Dino-Lites digitala mikroskop. Den är tillverkad av rostfrittstål och lättviktsaluminium och möjliggör knivskarp finfokuseringsjustering och vertikal snabbkopplingsfunktion.

Läs mer...

AM4013MT

AM4013MT-relatedDino-Lite professionella modell med hölje i aluminiumlegering (med Microtouch). Aluminiumhöljet ger ökat skydd och hållbarhet och har det bästa utseendet och känsla. AM4013MT har en inbyggd diffusör.

Läs mer...