globehuvuddistributör och importör för Europa,
Mellanöstern och Afrika

am7013mt-transparent-small

Dino-Lite Europe/ IDCP B.V., med säte i Nederländerna är den officiella huvuddistributören och importören för Dino-Lite i Europa, Mellanöstern och Afrika.

För mer än 10 år sedan började vi distribuera och marknadsföra produkter från Dino-Lite, först i Nederländerna och Belgien och något senare i hela Europa. Sedan slutet av 2016 är vi dessutom huvuddistributör och importör för Mellanöstern och Afrika. Dino-Lite Europe står för all marknadsföring och distribution av Dino-Lites produkter och från våra lokaler i Naarden
(alldeles utanför Amsterdam) skickar vi försändelser till mer än 80 länder. Vi står dessutom för alla kommersiella och
marknadsföringsaktiviteter inom vårt arbetsområde. Andra uppgifter vi utför är bland annat tekniskt support och hantering
av returer.
banner2 01

Från allra första början har vi arbetat med en indirekt distributionskanal och det gör vi tillsammans med
mer än 300 återförsäljare som står för vidare distribution inom de olika länderna. Med hjälp av våra distributionspartners har Dino-Lite under de senaste åren utvecklats till marknadsledande inom området digital mikroskopering.
banner5

reseller inq 3

Rekommenderad/ Alternativa Produkter:

AD7013MZT

AD7013MZT-relatedDino-Lite AD7013MZT har en 5 megapixel bildsensor för kristallklara bilder, även vid högre förstoring. Den inbyggda polarisatorn minskar den bländande effekten på reflekterande material, såsom metaller, plaster, smycken, elektronik etc.

Läs mer...

MS33W Stativ

MS33WRund metallfot med flexibel arm och hållare för Dino-Lite. Med MS33W kan man variera höjden (ca 15 mm) och med en vridknapp i basen.

Läs mer...

MS23B

MS23BMS23B är en stationär applikation med klämma och flexibel fjädrande stålhållare, som kan spännas fast på ett skrivbord eller någon annan yta på upp till en tjocklek av 3 cm.

Läs mer...

AM4113ZT

AM4113ZT-relatedGenom att använda ett speciellt polarisationsfilter, blir AM4113ZT det rätta valet när man arbetar med högt bländande material, såsom plast och metaller.

Läs mer...

AM7013MZT

AM7013MZT-relatedDino-Lite AM7013MZT har en 5 megapixel bildsensor för kristallklara bilder, även vid högre förstoring. Den inbyggda justerbara polarisatorn minskar bländning och reflektion från blanka föremål.

Läs mer...

AM4013MZTL

AM4013MZTL-relatedGenom att använda ett speciellt polarisationsfilter, blir AM4013MZTL det rätta valet när man arbetar med högt bländande material, såsom plast och metaller. Denna modell har ett hölje i aluminiumlegering för bättre skydd och hållbarhet och det bästa utseendet och känsla.

Läs mer...

AM4113ZTL

AM4113ZTL-relatedGenom att använda ett speciellt polarisationsfilter, blir AM4113ZTL det rätta valet när man arbetar med högt bländande material, såsom plast och metaller.

Läs mer...

RK-06-AE Stativ

MS36BDino-Lite RK-06-AE-ställningen är en kraftig och stabil ställningsanordning som kan användas tillsammans med Dino-Lites digitala mikroskop. Den är tillverkad av rostfrittstål och lättviktsaluminium och möjliggör knivskarp finfokuseringsjustering och vertikal snabbkopplingsfunktion.

Läs mer...

AM4013MT

AM4013MT-relatedDino-Lite professionella modell med hölje i aluminiumlegering (med Microtouch). Aluminiumhöljet ger ökat skydd och hållbarhet och har det bästa utseendet och känsla. AM4013MT har en inbyggd diffusör.

Läs mer...