globe

sample 1 sample 3 
sample 2 sample 4

Vil du teste dit prøvemateriale?

Indsend dit prøvemateriale, og vi vil sende dig nogle forstørrede billeder lavet med et Dino-Lite digitalmikroskop. Gratis!

Tusindvis af brugere over hele verden bruger Dino-Lite dagligt i en bred vifte af kvalitetssikringsopgaver. Dino-Lite er vokset til at blive et højt respekteret og pålideligt instrument til undersøgelse af alle slags små genstande og materialer såsom metal, glas, plast, tekstiler, papir, væv eller andet biologisk materiale. Hvis du ikke er sikker på, hvilken Dino-Lite-model, der ville være bedst egnet til dig, kan du sende dit prøvemateriale, og vi vil sende dig nogle forstørrede Dino-Lite-billeder, herunder en anbefaling vedrørende den mest hensigtsmæssige model. Gratis naturligvis!

Please enter your First name!

Please enter your Last name!

Please select your gender!

Please enter your Company name, if not applicable write “N/A”

Please enter your country!

Please enter your Telephone number

Please enter a valid Email Adress!

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Please enter your full adress details or write No.

Invalid Input

*I tilfælde af returnering af tunge eller omfangsrige prøver til dig, vil vi opkræve de faktiske forsendelsesomkostninger, vi vil altid bede om din bekræftelse før afsendelse.
Hvis du ikke ønsker, at billeder, der fremstilles af det prøvemateriale som du indsendte bliver anvendt til kommercielle formål, bedes du afkrydse dette felt. Uden tilladelse vil vi ikke bruge dit firmanavn eller produktnavn i nogen kommunikation.
Invalid Input

Opsig samtykke til at indsamle og lagre dine firma-/personoplysninger ved at udfylde denne formular

Anbefalede/ Alternative Produkter:

AD7013MZT

AD7013MZT-relatedDino-Lite AD7013MZT har en 5 megapixel sensor der giver krystalklare billeder, selv under større forstørrelse. Den indbyggede polarisator reducerer den skinnende effekt på reflekterende materialer såsom metaller, plastik, smykker, elektronik osv.

Læs Mere...

MS33W Stativ

MS33WRund metalbase med fleksibel arm og holder til Dino-Lite. MS33W har mulighed for at variere højden (ca. 15 mm) med en drejeknap i basen.

Læs Mere...

MS23B

MS23BMS23B er en skrivebordsklemme med fleksibel svanehals, som kan fastspændes på et skrivebord eller enhver anden overflade med op til 3 centimeters tykkelse.

Læs Mere...

AM4113ZT

AM4113ZT-relatedVed hjælp af et specielt polarisationsfilter, er AM4113ZT det rigtige valg til arbejde med materialer med høj blænding såsom plastik og metaller.

Læs Mere...

AM7013MZT

AM7013MZT-relatedDino-Lite AM7013MZT har en 5 megapixel sensor der giver krystalklare billeder, selv under større forstørrelse. Den indbyggede justerbare polarisator reducerer blænding og refleksion på skinnende objekter.

Læs Mere...

AM4013MZTL

AM4013MZTL-relatedVed hjælp af et specielt polarisationsfilter, er AM4013MZTL det rigtige valg til arbejde med materialer med høj blænding såsom plastik og metaller. Denne model har et aluminiumlegeringshus til bedre beskyttelse og holdbarhed og har det bedste udseende.

Læs Mere...

AM4113ZTL

AM4113ZTL-relatedVed hjælp af et specielt polarisationsfilter, er AM4113ZTL det rigtige valg til arbejde med materialer med høj blænding såsom plastik og metaller.

Læs Mere...

RK-06-AE Stativ

RK-06A Dino-Lite RK-06-AE understøtning er et robust og stabilt produkt til understøtning i mellemklassen, der kan bruges sammen med alle Dino-Lite digitale mikroskoper. Den er konstrueret af rustfrit stål og letvægtsaluminium og har præcis finfokusjustering samt en hurtig lodret frigivelsesfunktion.

Læs Mere...

AM4013MT

AM4013MT-relatedDino-Lite professionel model med aluminiumlegeringshus (med MicroTouch). Aluminiumshuset giver bedre beskyttelse og holdbarhed og har det bedste udseende.

Læs Mere...