globe

DinoDirect


FORBIND DIN DINO-LITE DIREKTE TIL DIN
ANDROID-ENHED 

  • Direkte USB-forbindelse til understøttede enheder
  • Forbind til en standard USB-port ,eller brug en USB-mikro-/USB-C-adapter
  • Den officielle Dino-Lite Android-app fås i Google Play Store
  • Der kræves ikke adgang til "root"
  • Styr LED- og eksponeringsindstillingerne i DinoDirect-appe

   
         
       

AFSPILNING I REALTID

  

OPTAG BILLEDER OG VIDEO

  

BÆRBAR OVERVÅGNING

       
Live video fra Dino-Lite
på din Android-enhed
  Brug DinoDirect-appen til at
optage blileder og videoer
  Forbind via USB til Android-enheder

  

SKÆRMBILLEDER
KOMPATIBILITET
 
KOMPATIBLE DINO-LITE-MODELLER

Operating System Supported Android 4.4 or later Note: Android devices that carry Qualcomm chipset have better compatibility.
Interface USB On-The-Go (USB OTG)
Support Models Dino-Lite Basic, Premier, and Edge series with USB interface Dino-Eye 4023, 7023 and Dino-Eye Edge series with USB interface
Not supported on Android OS9 and 10 The following models are not supported on Android OS9 and 10 ・Dino-Lite Basic AM2x11 ・Dino-Lite Premier AM3x11, AM3x13, AM/AD4x13, AM/AD7x13 series ・Dino-Eye AM4023, AM7023 series
Support Resolution Supported resolution varies by different models
Save Formats Image: PNG Video: MP4
Microtouch Yes

               

DOWNLOAD
DINODIRECT-APPEN

               FLERE OPLYSNINGER:

ipad-icon iPads                                                  

         

Anbefalede/ Alternative Produkter:

AD7013MZT

AD7013MZT-relatedDino-Lite AD7013MZT har en 5 megapixel sensor der giver krystalklare billeder, selv under større forstørrelse. Den indbyggede polarisator reducerer den skinnende effekt på reflekterende materialer såsom metaller, plastik, smykker, elektronik osv.

Læs Mere...

MS33W Stativ

MS33WRund metalbase med fleksibel arm og holder til Dino-Lite. MS33W har mulighed for at variere højden (ca. 15 mm) med en drejeknap i basen.

Læs Mere...

MS23B

MS23BMS23B er en skrivebordsklemme med fleksibel svanehals, som kan fastspændes på et skrivebord eller enhver anden overflade med op til 3 centimeters tykkelse.

Læs Mere...

AM4113ZT

AM4113ZT-relatedVed hjælp af et specielt polarisationsfilter, er AM4113ZT det rigtige valg til arbejde med materialer med høj blænding såsom plastik og metaller.

Læs Mere...

AM7013MZT

AM7013MZT-relatedDino-Lite AM7013MZT har en 5 megapixel sensor der giver krystalklare billeder, selv under større forstørrelse. Den indbyggede justerbare polarisator reducerer blænding og refleksion på skinnende objekter.

Læs Mere...

AM4013MZTL

AM4013MZTL-relatedVed hjælp af et specielt polarisationsfilter, er AM4013MZTL det rigtige valg til arbejde med materialer med høj blænding såsom plastik og metaller. Denne model har et aluminiumlegeringshus til bedre beskyttelse og holdbarhed og har det bedste udseende.

Læs Mere...

AM4113ZTL

AM4113ZTL-relatedVed hjælp af et specielt polarisationsfilter, er AM4113ZTL det rigtige valg til arbejde med materialer med høj blænding såsom plastik og metaller.

Læs Mere...

RK-06-AE Stativ

RK-06A Dino-Lite RK-06-AE understøtning er et robust og stabilt produkt til understøtning i mellemklassen, der kan bruges sammen med alle Dino-Lite digitale mikroskoper. Den er konstrueret af rustfrit stål og letvægtsaluminium og har præcis finfokusjustering samt en hurtig lodret frigivelsesfunktion.

Læs Mere...

AM4013MT

AM4013MT-relatedDino-Lite professionel model med aluminiumlegeringshus (med MicroTouch). Aluminiumshuset giver bedre beskyttelse og holdbarhed og har det bedste udseende.

Læs Mere...