globehoveddistributør og importør af Dino-Lite for
Europa, Mellemøsten og Afrika.

am7013mt-transparent-small

Dino-Lite Europe / IDCP B.V. med hovedkvarter i Holland er den officielle hoveddistributør og importør af Dino-Lite for Europa, Mellemøsten og Afrika.

For mere end 10 år siden begyndte Dino-Lite Europe at distribuere og markedsføre Dino-Lite-produkter, først i Holland og Belgien og kort efter også i resten af Europa. Siden slutningen af 2016 er vi desuden blevet hoveddistributør og importør for Mellemøsten og Afrika. Dino-Lite Europe står for al markedsføring og distribution af Dino-Lite-produkterne. Fra vores lager
i Naarden (nær Amsterdam) håndteres forsendelser til mere end 80 lande. Desuden varetager vi alle kommercielle aktiviteter
og al markedsføring inden for vores region. Teknisk support og behandling af returneringer er ligeledes nogle af
vores hovedopgaver.
banner2 01

Vi har lige fra starten benyttet os af en indirekte distributionskanal med over 300 forhandlere og distributører, der står for videredistribution i de forskellige lande. Blandt andet takket være vores distributionspartnere er Dino-Lite i de senere år blevet markedsleder inden for digital mikroskopi.
banner5

reseller inq 3

Anbefalede/ Alternative Produkter:

AD7013MZT

AD7013MZT-relatedDino-Lite AD7013MZT har en 5 megapixel sensor der giver krystalklare billeder, selv under større forstørrelse. Den indbyggede polarisator reducerer den skinnende effekt på reflekterende materialer såsom metaller, plastik, smykker, elektronik osv.

Læs Mere...

MS33W Stativ

MS33WRund metalbase med fleksibel arm og holder til Dino-Lite. MS33W har mulighed for at variere højden (ca. 15 mm) med en drejeknap i basen.

Læs Mere...

MS23B

MS23BMS23B er en skrivebordsklemme med fleksibel svanehals, som kan fastspændes på et skrivebord eller enhver anden overflade med op til 3 centimeters tykkelse.

Læs Mere...

AM4113ZT

AM4113ZT-relatedVed hjælp af et specielt polarisationsfilter, er AM4113ZT det rigtige valg til arbejde med materialer med høj blænding såsom plastik og metaller.

Læs Mere...

AM7013MZT

AM7013MZT-relatedDino-Lite AM7013MZT har en 5 megapixel sensor der giver krystalklare billeder, selv under større forstørrelse. Den indbyggede justerbare polarisator reducerer blænding og refleksion på skinnende objekter.

Læs Mere...

AM4013MZTL

AM4013MZTL-relatedVed hjælp af et specielt polarisationsfilter, er AM4013MZTL det rigtige valg til arbejde med materialer med høj blænding såsom plastik og metaller. Denne model har et aluminiumlegeringshus til bedre beskyttelse og holdbarhed og har det bedste udseende.

Læs Mere...

AM4113ZTL

AM4113ZTL-relatedVed hjælp af et specielt polarisationsfilter, er AM4113ZTL det rigtige valg til arbejde med materialer med høj blænding såsom plastik og metaller.

Læs Mere...

RK-06-AE Stativ

RK-06A Dino-Lite RK-06-AE understøtning er et robust og stabilt produkt til understøtning i mellemklassen, der kan bruges sammen med alle Dino-Lite digitale mikroskoper. Den er konstrueret af rustfrit stål og letvægtsaluminium og har præcis finfokusjustering samt en hurtig lodret frigivelsesfunktion.

Læs Mere...

AM4013MT

AM4013MT-relatedDino-Lite professionel model med aluminiumlegeringshus (med MicroTouch). Aluminiumshuset giver bedre beskyttelse og holdbarhed og har det bedste udseende.

Læs Mere...