globe

Bliv

forhandler

I løbet af de sidste 12 år er Dino-Lites distributionsnet vokset betydeligt og Dino-Lite produkterne sælges nu over hele verden. Med over 150 forskellige produkter er der mange anvendelsesmuligheder og antallet af industrier, der kan anvende Dino-Lite er højt. Dino-Lite stræber efter at have specialforhandlere i alle lande i verden og inden for alle segmenter på markedet og derfor søger vi altid nye forhandlere, som vil lade Dino-Lite indgå i sortimentet.

Hvis du udfylder den vedhæftede formular, kontakter vi dig hurtigst muligt for at tale om mulighederne.

Please enter your First name!
Please enter your Last name!
Please select your gender!
Please enter your Company name, if not applicable write “N/A”
Please enter your country!
Please enter your Telephone number
Please enter a valid Email Adress!
Please enter your message!

By submitting this form i agree that Dino-Lite Europe/ IDCP B.V. collects and stores my company/personal data through this form and agree to receive communications relevant to this request.

Markeder og applikationer

industrien
elektronik
uddannelse
forensics
livsvidenskab
naturvidenskab
Kunst
diverse
grafik
smykke
medicin
medicinsk

Anbefalede/ Alternative Produkter:

AD7013MZT

AD7013MZT-relatedDino-Lite AD7013MZT har en 5 megapixel sensor der giver krystalklare billeder, selv under større forstørrelse. Den indbyggede polarisator reducerer den skinnende effekt på reflekterende materialer såsom metaller, plastik, smykker, elektronik osv.

Læs Mere...

MS33W Stativ

MS33WRund metalbase med fleksibel arm og holder til Dino-Lite. MS33W har mulighed for at variere højden (ca. 15 mm) med en drejeknap i basen.

Læs Mere...

MS23B

MS23BMS23B er en skrivebordsklemme med fleksibel svanehals, som kan fastspændes på et skrivebord eller enhver anden overflade med op til 3 centimeters tykkelse.

Læs Mere...

AM4113ZT

AM4113ZT-relatedVed hjælp af et specielt polarisationsfilter, er AM4113ZT det rigtige valg til arbejde med materialer med høj blænding såsom plastik og metaller.

Læs Mere...

AM7013MZT

AM7013MZT-relatedDino-Lite AM7013MZT har en 5 megapixel sensor der giver krystalklare billeder, selv under større forstørrelse. Den indbyggede justerbare polarisator reducerer blænding og refleksion på skinnende objekter.

Læs Mere...

AM4013MZTL

AM4013MZTL-relatedVed hjælp af et specielt polarisationsfilter, er AM4013MZTL det rigtige valg til arbejde med materialer med høj blænding såsom plastik og metaller. Denne model har et aluminiumlegeringshus til bedre beskyttelse og holdbarhed og har det bedste udseende.

Læs Mere...

AM4113ZTL

AM4113ZTL-relatedVed hjælp af et specielt polarisationsfilter, er AM4113ZTL det rigtige valg til arbejde med materialer med høj blænding såsom plastik og metaller.

Læs Mere...

RK-06-AE Stativ

RK-06A Dino-Lite RK-06-AE understøtning er et robust og stabilt produkt til understøtning i mellemklassen, der kan bruges sammen med alle Dino-Lite digitale mikroskoper. Den er konstrueret af rustfrit stål og letvægtsaluminium og har præcis finfokusjustering samt en hurtig lodret frigivelsesfunktion.

Læs Mere...

AM4013MT

AM4013MT-relatedDino-Lite professionel model med aluminiumlegeringshus (med MicroTouch). Aluminiumshuset giver bedre beskyttelse og holdbarhed og har det bedste udseende.

Læs Mere...